Ik ben de beste, wie ben jij?


Hoi! Ik ben de beste, wie ben jij? Ben jij de snelste? De sterkste? De stoerste? De grappigste of de gekste? Of valt dit ook allemaal onder de beste?

In ‘Ik ben de beste, wie ben jij?’ gaan twee kinderen samen op ontdekkingstocht om erachter te komen waar zij goed in zijn en wordt er een onderlinge strijd gevoerd om de beste te zijn. Maar wat moet je eigenlijk kunnen om de beste te zijn? En is het wel zo leuk om de beste te zijn? Of kun je beter gewoon je eigen, gekke ik zijn? Wil jij weten wie deze strijd wint? Kom dan kijken!

‘Ik ben de beste, wie ben jij?’ is een dansvoorstelling voor kinderen van 4 t/m 8 jaar. Vol  herkenbare situaties waarin zij zich thuis, op school en bij vriendjes en vriendinnetjes kunnen bevinden. In deze speelse en energieke voorstelling zie je in twintig minuten alle onderdelen van de beste zijn voorbij komen dansen. De dansers brengen met hun fysicaliteit en humor een overtuigende voorstelling. 

Voor meer informatie kan je een aanvraag indienen via het formulier hieronder.

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

DConnected is een dansgezelschap dat voorstellingen maakt en optreedt voor kinderen en jongeren. Onze voorstellingen snijden actuele onderwerpen aan die passen bij de belevingswereld van de kinderen en jongeren.

Dans verbindt! DConnected vindt het belangrijk dat kinderen en jongeren in aanraking komen met deze kunstvorm en ervaren wat dans kan betekenen. Door actuele onderwerpen aan te snijden, verbindt DConnected zich met het publiek en wordt het jonge publiek aan het denken gezet.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;