Clown Jopie en Tante Angelique - Sinterklaas Voorpret


Hét Sinterklaasprogramma voor uw Sinterklaasfeest!
Deze vrolijke kindervrienden bouwen een speciaal feest voor Sinterklaas. Zo moet de zaal natuurlijk wel versierd worden voor de komst van Sinterklaas, ook moeten de liedjes ingestudeerd worden. En natuurlijk gaat er van alles fout.

Samen zingen hits van hun eigen Sinterklaas CD. Zoals "De Sinterklaas Medley" met daarin alle hits van Sinterklaas verwerkt in een modern jasje. "Au, Au, Au" en "Sie-sa-sinterklaassie" twee hele nieuwe Sinterklaashits.Nog geen idee wat de kids voor Sinterklaascadeau gaan krijgen.

Informeer dan naar de diverse cadeaupakketten die Clown Jopie & Tante Angelique samengesteld hebben.

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

 

Vul een datum in voor de activiteit.

Clown Jopie en Tante Angelique treden o.a. op in het TV Programma : “De Schatkamer / Telekids” (RTL 8 en VTM). In een flitsende show veroveren Clown Jopie en Tante Angelique alle kinderharten.
Clown Jopie feest en beest met de kinderen. Jopie maakt vele komische versprekingen.Tante Angelique corrigeert Jopie voortdurend. Deze komische scenes gaan spontaan over in vrolijke carnavaleske nummers.
De zaal verandert razendsnel in één groot feest. Iedereen lacht en zingt spontaan mee.


Het gezellige decor wordt vakkundig belicht. Onze professionele geluidstechnicus zorgt er voor dat u een “theatershow” op locatie krijgt.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;