FEESTBOEK | over boeken, lezen en fantasie


Tijdens de voorstelling ‘FEESTBOEK‘ komt handpop Jip erachter dat boeken helemaal niet zo saai zijn als hij altijd dacht! Hij ontdekt samen met de kinderen op een hilarische manier dat fantasie hét geheime ingredient is om boeken tot leven te laten komen!

Een poppenvoorstelling zonder traditionele poppenkast, tot leven gebracht door buikspreekster en poppenspeelster Lydia Zwart.

Geschikt voor:

Alle leeftijden, met name geschikt voor kinderen van 4 tot 12 jaar.

Nodig:
een speelruimte van min. 2 bij 2 meter is gewenst.
Geen verduistering nodig.

Duur: korte versie: 25 min. Lange versie: 50 min.
Inclusief: professionele geluidsinstallatie.

Prijs:
v.a. € 345,- (=2 korte of 1 lange voorstelling. Elke volgende voorstelling op dezelfde dag en locatie tegen gereduceerd tarief.)
Excl. 9%BTW en eventuele reiskosten.

In overleg ook te boeken als buitenvoorstelling onder party-tent.

Tip: combineer deze voorstelling met één van mijn 'voorleesuurtjes met pratende pop'. Kijk voor meer informatie op www.lydiazwart.nl.

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Lydia Zwart is professioneel buikspreekster en beiaardier. Met haar vrolijke buikspreekpoppen verzorgt ze muzikale voorstellingen op scholen, festivals, bibliotheken en tehuizen. Kijk voor meer informatie op www.LydiaZwart.nl.
Lydia is te volgen via instagram en titktok: @buikspreeksterlydia.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;