SUPERSLOW


Een ode aan nieuwe dingen ontdekken en uit je comfort zone breken. Hetgeen waar peuters het allerbeste in zijn en iets dat ouders soms lastig vinden. Met goede bedoelingen, heel veel liefde en uit bescherming willen ouders hun kinderen behoeden voor het onbekende. Maak je maar geen zorgen, kinderen zijn vaak prima in staat zijn om dat zelf te ondervinden. Ga mee op reis door het hoofd van een peuter tijdens deze fysieke, muzikale voorstelling met theatrale hiphop en weinig woorden.

Leve de prikkels en het onbekende! Geen dans, geen theater, geen muziek. SUPERSLOW zit overal tussenin. Een voorstelling waaruit blijkt dat peuters veel stoerder zijn dan hun ouders ooit hadden verwacht.

Dus stel jezelf open, verwacht niks en ontvang alles. Een ode aan het avontuur.

CREDITS
CONCEPT & REGIE: Judith Faas
DANS EN SPEL: Serano Pinas, Liza Panjoel, Ali Zanad, Jeffrey Loewenicht, Megan Simons Nadine Wijshoff e.a. in wisselende samenstelling
DRAMATURGIE: Victor Mentink
REGIEASSISTENTIE: Millie Lijbers
KOSTUUM: Eleftheria Lavdaki
DECOR CONCEPT: Wannes van der Veer
COMPONIST: Mauro Casarini
PRODUCTIE: Daan de Lau, Zoë Pauel

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

 

BonteHond maakt beeldend en fysiek theater voor alle leeftijden in theaters en op andere spannende plekken. Vanuit Almere toert het jeugdtheatergezelschap langs theaters, festivals, scholen en bijzondere (buiten)locaties door Nederland, België en steeds vaker daarbuiten. Met publiekswerking en de eigen educatieve leerlijn KIDD bereikt BonteHond ook mensen die niet gauw met kunst & cultuur in aanraking komen.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;