NachtWerk


Iedereen heeft het wel eens. Word je wakker, lijkt het net alsof je schoenen zijn verplaatst, staat het speelgoed op een andere plek of hangt je jas aan een heel ander haakje.

In de werkplaats is het niet anders, elke dag doet de monteur zijn uiterste best om het keurig achter te laten. Alles is schoon, alles staat recht. Perfect! Tijd om naar huis te gaan. Maar dan gaat het licht uit……

NachtWerk is een beeldende voorstelling met poppen en objecten. De speler brengt met behulp van bijpassende muziek het gereedschap tot leven en geeft ze een eigen karakter. Door het gebruik van uv-licht (blacklight) lijken de objecten op magische wijze te zweven.

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

In 2013 is Rick Groters na zijn afstuderen aan de HKU in Utrecht, gestart met Blacklight Theater. Zijn eerste voorstelling, NachtWerk, speelt vanaf december 2016 in een grotendeels vernieuwde vorm.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

Vul hier de naam van de locatie in die het optreden geboekt heeft. Als u het als privé persoon geboekt heeft, mag u uw eigen naam invullen of bijv. thuis.

Vul hier de doelgroep van het optreden in. Bijv. voor kinderen op school van 4 tot 12 jaar. Of: optreden bij bedrijfsfeest voor ouders en kinderen.

Vul hier uw eigen naam in.