Nog lang niet naar bed!


Nog lang niet naar bed!
Kindervoorstelling
Kinderdagverblijf
Basisschool
Buitenschoolse opvang
Theater
Festivals
Camping en recreatie
Bibliotheek
Particulieren
Buurthuizen
Speel en pretparken
Noord-Holland
€ 400 tot € 1.000
3 tot 8 jaar

Hoera! Een logeerpartijtje! Jet mag vanavond bij haar beste vriendinnetje Pip logeren. Maar als ze dan ineens van mama naar bed moeten is de pret voorbij…. Pip en Jet maken een plannetje. Ze spreken af om de hele nacht wakker te blijven. Want als je slaapt mis je misschien wel allerlei spannende avonturen! Maar hoe blijf je nou wakker als je toch best een beetje moe bent? Ze besluiten elkaar verhalen te gaan vertellen. Hun fantasie komt tot leven en ze worden de hoofdrolspelers van hun zelf bedachte verhalen. Lukt het Pip en Jet de hele nacht wakker te blijven?

Een vrolijke, fantasie volle, interactieve voorstelling met pakkende liedjes!

 “Nog lang niet naar bed” wordt gespeeld door Saskia Egtberts en Barbara de Wit. Beiden professionele afgestudeerde actrices/zangeressen met ruim 10 jaar theater ervaring. Zij worden begeleidt door de gitarist Robin Scherpen, afgestudeerd aan Conservatorium Zwolle. Hij tourde 2 jaar als gitarist in de theatervoorstellingen van Herman Van Veen.

Www.noglangnietnaarbed.nl 

 

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

“Nog lang niet naar bed” wordt gespeeld door Saskia Egtberts en Barbara de Wit. Beiden professionele afgestudeerde actrices/zangeressen met ruim 10 jaar theater ervaring. Zij worden live begeleidt door gitarist/zanger Robin Scherpen, afgestudeerd aan Conservatorium Zwolle. Hij tourde 2 jaar als gitarist in de theatervoorstellingen van Herman Van Veen.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

Laatste recensies


Tags


Delen