Arthuro Cardini's Kerstshow


Arthuro Cardini heeft kosten nog moeite gespaard om van je Kerstfeest een super geslaagd programma te maken . Dit programma staat hoog bij hem aangeschreven als kwaliteitsproduct . 

 Clown Arthuro Cardini doet met de kinderen te gekke spelletjes en magische goocheltoeren . De kinderen worden steeds actief betrokken in het programma . 

Het is genieten van het begin tot het einde . Overbekende kerstliedjes worden gezongen als de Kerstman zijn intrede doet .

 Een sfeervol kerstdecor wordt steeds opgebouwd . Een luxe zetel voor de Kerstman  brengen wij mee . Zelfs laten wij het sneeuwen in deze kerstshow .

 Arthuro Cardini wordt bijgestaan door een lieftalige assistente .

De voorstelling duurt 60 min of 2 x 30 min . Het speelvlak moet 3 / 4 m zijn , 3 m hoog .

De voorstellingen worden steeds in de namiddag geven vanaf 13.00 uur . De opbouw van het kerstdecor , licht en geluid samen met de soundcheck gebeurt in de voormiddag .

Er worden geen voorstellingen op verdiepingen gedaan zonder lift .

 Indien gewenst zorgen wij voor de Kerstman .

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

 

Vul een datum in voor de activiteit.

Arthuro Cardini werkte jaren in tal van variété programma's , pretparken, circussen   shows van Holiday on Ice in binnen-en buitenland . Hij is een muzikale duizendpoot en bespeelt 16 muziekinstrumenten . Hij was te zien ruim 13 jaar  in kinderserie's op de Belgische televisie . Werkte mee in de musicals van De Efteling . Kiezen voor Arthuro Cardini is kiezen voor pretentieloos amusement zowel voor kindershows , thema shows als voor jeugdtoneel .

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;