Arthuro Cardini's Sinterklaasshow


Arthuro Cardini heeft kosten nog moeite gespaard om van je Sinterklaasfeest een super geslaagd programma te maken . Het programma staat hoog bij hem aangeschreven als kwaliteitsproduct .

Te gekke spelletjes en goocheltoeren komen aan bod waarbij de kinderen steeds actief worden betrokken . Het is genieten van het begin tot het einde . Alle kinderen zingen mee met de overbekende Sinterklaasliedjes  als de Sint zijn intrede doet . Een van de pieten helpt Arthuro Cardini in zijn Sinterklaasshow .

Een sfeervol Sinterklaasdecor wordt steeds opgebouwd , Zelfs de troon van de Sint brengen we mee. 

 Naar wens zorgen wij zelf voor Sint en Piet .

 De voorstelling duurt 60 min of 2 x  30 min . 

De voorstellingen worden steeds in de namiddag gegeven vanaf 13.00 uur . 

De opbouw van het decor , licht en geluid samen met de soundcheck gebeurt in de voormiddag . Er worden geen voorstellingen op verdiepingen gedaan zonder lift .

Het speelvlak moet 3 / 4 m zijn en 3 m hoog .

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

 

Arthuro Cardini werkte jaren in tal van variété programma's , pretparken, circussen   shows van Holiday on Ice in binnen-en buitenland . Hij is een muzikale duizendpoot en bespeelt 16 muziekinstrumenten . Hij was te zien ruim 13 jaar  in kinderserie's op de Belgische televisie . Werkte mee in de musicals van De Efteling . Kiezen voor Arthuro Cardini is kiezen voor pretentieloos amusement zowel voor kindershows , thema shows als voor jeugdtoneel .

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;