Arthuro Cardini's Sim Sala Bim show


Arthuro Cardini neemt je mee naar de verhalen van duizend en één nacht  .

In deze Oosterse goochelshow vallen de kinderen van de ene verbazing in de andere .

Een korte greep uit het programma : flessen vermenigvuldigen zich , ienand zweeft uit het publiek op een stoel , het verdwenen hoofd van de assistente , het verhaal van Fata Morgana uit de Efteling , Olaf uit Frozen verliest zijn hoofd , het verhaal van de prinses en de kikker, enz...

De kinderen worden steeds actief betrokken in deze goochelshow en worden overdonderd met allerlei toverkunsten .

Treed binnen in de wereld van Harry Potter en laat je betoveren met de Sim Sala Bim show door Arthuro Cardini en zijn assistente .

 Het programma duurt 60 min of 2 x 30 min .

Voorstellingen op verdiepingen worden niet gedaan zonder lift 

Wij zorgen voor een aangepast decor . Het speelvlak moet moet minstens 3 / 4 m zijn en 3 m hoog .

De voorstellingen worden steeds in de namiddag gedaan vanaf 13.00 uur . De opbouw van decor , licht en geluid samen met de soundcheck gebeurt in de voormiddag .

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

 

Arthuro Cardini werkte jaren in tal van variété programma's , pretparken, circussen   shows van Holiday on Ice in binnen-en buitenland . Hij is een muzikale duizendpoot en bespeelt 16 muziekinstrumenten . Hij was te zien ruim 13 jaar  in kinderserie's op de Belgische televisie . Werkte mee in de musicals van De Efteling . Kiezen voor Arthuro Cardini is kiezen voor pretentieloos amusement zowel voor kindershows , thema shows als voor jeugdtoneel .

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;