Arthuro Cardini's Circusshow


Arthuro Cardini staat hier centraal als circusclown . Door zijn jarenlange ervaringen in tal van circussen en pretparken is hij bij uitstek hiervoor de aangewezen persoon . Dolle fratsen worden door hem uitgehaald tot grote vreugde van de kinderen . Het bespelen van rare muziekinstrumenten is hem niet vreemd . Een ware keukenpiet is hij helemaal niet want alles loopt fout bij het taartjes bakken . In de voorstelling wordt hij bijgestaan door twee circusartiesten Peggy Jones en Veronique Cardini. Beiden zorgen zij voor prachtige nummers zoals paalacrobatie , western show en een hoela-hoop act . Alle kinderen worden actief in de voorstelling betrokken .

 Een echte circuspiste wordt opgebouwd met een groots circusdecor .

Het speelvlak moet minstens 5 m/6 m zijn , hoogte 3 meter 

De opbouw van de piste, decor, licht en geluid samen met de soundcheck gebeuren steeds in de voormiddag . 

De voorstelling kan vanaf 13.00 uur

De voorstelling duurt 60 min.

Meer informatie over de voorstelling? Vul dan het formulier hieronder in.

Prijs 1100 Euro all in

 Er worden geen voorstellingen op verdiepingen gedaan zonder lift .

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

 

Vul een datum in voor de activiteit.

Arthuro Cardini werkte jaren in tal van variété programma's , pretparken, circussen   shows van Holiday on Ice in binnen-en buitenland . Hij is een muzikale duizendpoot en bespeelt 16 muziekinstrumenten . Hij was te zien ruim 13 jaar  in kinderserie's op de Belgische televisie . Werkte mee in de musicals van De Efteling . Kiezen voor Arthuro Cardini is kiezen voor pretentieloos amusement zowel voor kindershows , thema shows als voor jeugdtoneel .

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;