Arthuro Cardini's Piratenshow


Het is een eigentijds programma met een mix van muziek , spelletjes , magie en variété . Arthuro Cardini is al jarenlang een vaste waarde in de showwereld. Hij werkte in tal van pretparken, circussen, variété shows en Holiday on Ice . Hij is meteen de garantie voor het feilloos verlopen van de voorstelling . Op het idee van de " Pirates of de Caraibbean" kruipt hij in de huid van Jack Sparrow en wordt bij gestaan door twee circusartiesten Peggy Jones en Veronique Cardini. Zij zorgen voor de nodige sensaties met paalacrobatie , lasso's draaien, scherpschieten en een hoela-hoep act . De kinderen worden steeds actief betrokken in de voorstelling en zingen mee met overbekende piratenliedjes .

 Een groots piratendecor wordt steeds opgebouwd 

 De voorstelling duurt 60 min .

Het speelvlak moet minstens 4 m / 6 m zijn en 3 m hoog .

De opbouw van het decor , licht en geluid samen met de soundcheck gebeurt in de voormiddag . De voorstelling kan vanaf 13.00 uur

Meer informatie verkrijgbaar door het formulier hieronder in te vullen.

Prijs voorstelling 1100 Euro all in .

Er worden geen voorstellingen op verdiepingen gedaan zonder lift .

 

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

 

Arthuro Cardini werkte jaren in tal van variété programma's , pretparken, circussen   shows van Holiday on Ice in binnen-en buitenland . Hij is een muzikale duizendpoot en bespeelt 16 muziekinstrumenten . Hij was te zien ruim 13 jaar  in kinderserie's op de Belgische televisie . Werkte mee in de musicals van De Efteling . Kiezen voor Arthuro Cardini is kiezen voor pretentieloos amusement zowel voor kindershows , thema shows als voor jeugdtoneel .

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;