Jeugdtoneel "De Koning lacht "


Het is een sprookjesverhaal waarbij de koning niet meer lachen kon . Zijn hofdame , kamerjuffrouw en hofnar gaan proberen hun koning aan het lachen te krijgen . Dit vormt de basis voor een vrolijk verhaal waarin het publiek actief wordt betrokken .In deze 75 min. durende voorstelling wordt alles uit de kast gehaald om een lach op het gezicht van de koning te toveren . Deze voorstelling is doorweven met veel humor en interactie waarover nog lang zal worden nagepraat . Zullen de hofdame , de kamerjuffrouw en de hofnar slagen in hun opzet ? Dat verneem je in deze voorstelling .  Het programma is een mix van toneel , muziek , spelletjes en variété .

In de hoodrol als koning Euforius Paul Ricour ( bekend van Merlina , Postbus X en Interflix op TV)

Een groots koninklijk decor wordt opgebouwd 

Speelvlak 4m / 6 m , hoogte 3 m 

De opbouw van het decor , licht en geluid samen met de soundcheck gebeuren steeds in de voormiddag . De voorstelling kan vanaf 13.00 u .

Meer informatie verkrijgbaar door het formulier hieronder in te vullen.

Prijs voorstelling  1600 Euro All in 

Er worden geen voorstellingen op verdiepingen gedaan zonder lift .

 

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

 

Vul een datum in voor de activiteit.

Arthuro Cardini werkte jaren in tal van variété programma's , pretparken, circussen   shows van Holiday on Ice in binnen-en buitenland . Hij is een muzikale duizendpoot en bespeelt 16 muziekinstrumenten . Hij was te zien ruim 13 jaar  in kinderserie's op de Belgische televisie . Werkte mee in de musicals van De Efteling . Kiezen voor Arthuro Cardini is kiezen voor pretentieloos amusement zowel voor kindershows , thema shows als voor jeugdtoneel .

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;