Clowns Kado


Een vrolijke humoristische voorstelling waarin Arno Huibers en Paul van der Heijden de kinderen met aanstekelijk enthousiasme meenemen in hun fantasierijke en muzikale clownswereld. Omdat alles anders is dan je verwacht maakt dat hun wereld zo bijzonder.

Verhaal
Op het podium staat een groot kado. Een grappige kale musicus met een rood plukje haar speelt percussie op vibrafoon tot veger en blik of zijn leven ervan afhangt.
Zijn clownsmaatje geeft er een heel eigen invulling aan met een muzikale vuilnisbak, een levende bezem en worstelt met een levensgrote trom. Maar speelt ook met een feeërieke zeepbellenact. En heb je ooit iemand accordeon met het puntje van de tong zien spelen?

En het clownskado? Wij pakken het graag voor u uit met een innemende glimlach en schaterlach. 

Publiek / leeftijd
Clowns Kado is zeer toegankelijk voor een zo breed mogelijk publiek. Voor basisscholen is er een versie voor de onderbouw en middenbouw. In alle andere locaties en situaties is de leeftijdsindicatie voor kinderen tussen 3 en 11 jaar.

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

 

Vul een datum in voor de activiteit.

Arno Huibers Theaterproducties biedt al meer dan 40 jaar fantasierijke theatervoorstellingen vol humor en muziek. Je zou hem clown kunnen noemen.

Vrolijk en toegankelijk visueel theater met bijzondere muziek, geschikt voor alle kinderen met welke culturele achtergrond dan ook. Of het nu om een feest, jubileum, jaarviering, afscheid of reguliere schoolvoorstelling gaat, of om theater of buurthuis, binnen of buiten, onze voorstellingen laten kinderen en begeleiders genieten op het puntje van hun stoel. 

Het muzikale deel neemt de conservatorium geschoolde collega Paul van der Heijden voor zijn rekening, op tal van bijzondere instrumenten zoals bezem, veger en blik :o) maar ook op vibrafoon en andere percussieiunstrumenten.

Met meer dan 40 jaar ervaring in het maken en spelen van theater in tientallen landen en culturen kennen Arno Huibersen Paul van der Heijden de kracht en betekenis van theaterspel voor het kind als geen ander. 

Speelplekken Wij spelen op school voor het primair onderwijs van groep 1 t/m 6 en voor theaters, buurthuizen en ook festivals. De voorstellingen zijn niet geschikt voor braderiën, kinderfeestjes of in een luidruchtige omgeving.

Lesbrieven zijn voor bijna iedere voorstelling beschikbaar met eenvoudige door iedere leerkracht uit te voeren spelopdrachten.

Contact via a.h@on.nl

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;