Clowns Kado


Verhaal
Op het podium staat een groot kado. Een kale musicus met een enkel plukje haar speelt percussie of zijn leven ervan afhangt.
Zijn clownsmaatje geeft er een heel eigen invulling aan met een muzikale vuilnisbak, een levende bezem, in gevecht met een levensgrote trom, maar ook met een feeërieke zeepbellenact. Ooit iemand accordeon met het puntje van de tong zien spelen?

En het clownskado? We pakken het graag voor u uit met een innemende glimlach en schaterlach. 

Een theatervoorstelling waarin Arno Huibers de kinderen met aanstekelijk enthousiasme meeneemt in zijn fantasierijke clownswereld. Waarin niets lijkt wat het is.

Publiek / leeftijd
Clowns Kado is zeer toegankelijk voor een breed publiek. Voor scholen is er een versie voor de onderbouw en bovenbouw. Ook kan groep 1 - 8 tegelijkertijd.De ‘keigoeie’ musicus Paul van der Heijden acteert en musiceert hierbij als een volleerd ‘baby-punker’, maar wel op conservatorium niveau.

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

 

Arno Huibers Theaterproducties biedt fantasierijke theatervoorstellingen vol humor en muziek. 

Zeer toegankelijk visueel theater met bijzondere muziek, geschikt voor kinderen met diverse culturele achtergronden. Of het nu om een feest, jubileum, jaarviering, afscheid of reguliere schoolvoorstelling gaat, of om theater of buurthuis, onze voorstellingen laten kinderen genieten op het puntje van hun stoel. 

Het muzikale deel neemt de conservatorium geschoolde collega Paul van der Heijden voor zijn rekening, op tal van bijzondere instrumenten zoals vibrafoon, marimba, slagwerk, djembé en kleinere percussieiunstrumenten.

Met meer dan 40 jaar ervaring in het maken en spelen van theater in tientallen landen en culturen kent Arno Huibers met zijn collega de kracht en betekenis van theaterspel voor het kind als geen ander. 

Speelplekken Wij spelen op school voor het primair onderwijs van groep 1 t/m 8 en voor theaters, buurthuizen en ook festivals. De voorstellingen zijn niet geschikt voor braderiën, kinderfeestjes of in een luidruchtige omgeving.

Lesbrieven zijn voor bijna iedere voorstelling beschikbaar met eenvoudige door iedere leerkracht uit te voeren spelopdrachten.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;