Arno Huibers Theaterproducties

Arno Huibers Theaterproducties biedt fantasierijke theatervoorstellingen vol humor en muziek. 

Zeer toegankelijk visueel theater met bijzondere muziek, geschikt voor kinderen met diverse culturele achtergronden. Of het nu om een feest, jubileum, jaarviering, afscheid of reguliere schoolvoorstelling gaat, of om theater of buurthuis, onze voorstellingen laten kinderen genieten op het puntje van hun stoel. 

Het muzikale deel neemt de conservatorium geschoolde collega Paul van der Heijden voor zijn rekening, op tal van bijzondere instrumenten zoals vibrafoon, marimba, slagwerk, djembé en kleinere percussieiunstrumenten.

Met meer dan 40 jaar ervaring in het maken en spelen van theater in tientallen landen en culturen kent Arno Huibers met zijn collega de kracht en betekenis van theaterspel voor het kind als geen ander. 

Speelplekken Wij spelen op school voor het primair onderwijs van groep 1 t/m 8 en voor theaters, buurthuizen en ook festivals. De voorstellingen zijn niet geschikt voor braderiën, kinderfeestjes of in een luidruchtige omgeving.

Lesbrieven zijn voor bijna iedere voorstelling beschikbaar met eenvoudige door iedere leerkracht uit te voeren spelopdrachten.

2 voorstellingen gevonden van Arno Huibers Theaterproducties

Clowns Kado

Clowns Kado

Arno Huibers Theaterproducties
Kindervoorstelling
Tomaatje op je neus

Tomaatje op je neus

Arno Huibers Theaterproducties
Kindervoorstelling
;