Ridder Rommel en Prinses Hergebruik 4+


Ridders maken altijd rotzooi en zo ook ridder rommel. 

Dat was echt wennen voor prinses Hergebruik toen ze met hem ging trouwen.

Gelukkig weet de prinses van oude rommel altijd nog iets leuks te maken. 

Hergebruik dus! Maar dan moet de ridder vechten voor zijn leven tegen de boze draak. Waarom die boos is??? De prinses begrijpt het eerder dan de ridder maar ja! Oppassen dus... zowel voor de draak alsook voor de ridder. 

Een voorstelling met een knipook ; over hergebruik van spullen zoals plastic en ander afval. 

Mogelijkheid voor een workshop: kom je eigen pop maken uit plastic. 

 

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

 

Vul een datum in voor de activiteit.

Het Aldo theater met poppen maakt vrolijk en bijzondere voorstellingen voor de hele familie (leeftijd vermeld op de site.) 

De interactieve voorstellingen zijn een mengeling van theater en poppenspel. 

Ina Geisler van het Aldo theater komt vooral op scholen, bso's, kinderdagverblijven, festivals (met eigen theatertent mogelijk) en andere gelegenheden. 

Ook is er de mogelijkheid om een workshop/training theater en/of poppenspel te boeken.  Voor alle leeftijden ;-)  Ze kunnen: een eigen pop maken en een eigen voorstelling. Lekker creatief bezig zijn en een hele boel plezier hebben. 

Verder kunnen scholen bij mij terecht voor bijscholing op educatief gebied wat betreft poppenspel en theater. Ook improvisatietheater is onderdeel van mijn aanbod. Een bijscholing voor leerkrachten of pedagogische medewerkers. 

 

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;