De Broodmannetjes


Poppentheater
Kinderdagverblijf
Basisschool
Buitenschoolse opvang
Bedrijven
Theater
Festivals
Camping en recreatie
Verstandelijke beperking
Bibliotheek
Particulieren
Buurthuizen
Speel en pretparken
Utrecht
€ 150 tot € 450
4 tot 9 jaar

Een voorstelling met een bakkerskar. De bakkersvrouw Kaatje bakt allerlei soorten broodjes. Wit en knip en bolletjes. Maar dan komen buitenlandse gasten en willen andere soorten brood! Nee, die heeft ze niet. Maar ze kopen haar brood niet want dat kennen ze niet.

Ach was er maar iemand die Kaatje helpen kon: en ja hoor... Kees de broodgeest komt helpen. Want met behulp van de kinderen en de juiste toverspreuk kan hij alle soorten brooden bakken.

Deze voorstelling gaat over 'anders zijn' of toch niet: tenslotte zijn wij allemaal uit het zelfde deeg gemaakt! Waar of niet!

Het Aldo theater met poppen van Ina Geisler maakt elk jaar wel 2 voorstellingen. Zowel in samenwerking alsook alleen. En Ina geeft workshops poppenspel.

Zowel voor kinderen alsook voor volwassenen.

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Sinds 2004 heb ik een eigen klein en knus poppentheater in Utecht waar ik zowel werk en mijn voorstellingen maak en ook voorstellingen geef en workshop poppenspel aanbied. Natuurlijk speel ik ook op bijna ieder andere locatie.

Ik maak kindertheater met poppen en veel muziek. Speel zelf accordeon en de kinderen mogen bijna altijd meehelpen tijdens de voorstelling.

 

Dus zeg maar muzikaal theater met poppen voor jong en oud!

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

Laatste recensies


Tags


Delen