Op zoek naar de schat


Op zoek naar de schat
Kindervoorstelling
Basisschool
Festivals
Buurthuizen
Bibliotheek
Buitenschoolse opvang
Kinderdagverblijf
Bedrijven
Camping en recreatie
Particulieren
Speel en pretparken
Theater
Noord-Brabant
€ 800 tot € 1.000
4 tot 8 jaar

 Op zoek naar de schat.

Aires gaat met alle kinderen op zoek naar de schat.
Op een dag vindt hij een geheimzinnige schatkaart. Hij besluit de schatkaart te volgen; de kaart leidt hem naar de diepste, donkere hoeken van het bos, waar de oude Tovenaar woont. Tot zijn grote verrassing vertelt de oude Tovenaar hem dat Aires zelf ook een echte tovenaar kan worden. Maar dat kan alleen als Aires dat echt wil….

Zal het Aires en de kinderen lukken de echte, oude Tovenaar zover te krijgen dat hij Aires en de kinderen wil leren om een echte Tovenaars te worden? Zullen zij de ware schat, die in hen zelf verborgen ligt, weten te vinden?

Deze spannende, magische, interactieve, educatieve maar vooral sprookjesachtige voorstelling speelt op een fantastische manier in op de fantasie van het kind.
De kinderen beleven de middag van hun leven, omdat ze door Aires worden uitgenodigd om mee te helpen zoeken naar de Tovenaar en om hem te helpen met oefenen om een echte Tovenaar te worden! Alleen kijken naar het avontuur mag natuurlijk ook gewoon.

Het schitterende, unieke verhaal van Aires die op zoek gaat naar de schat spreekt alle kinderen aan die er van dromen om te kunnen toveren. Jong en oud hebben gegarandeerd een magische middag om nooit te vergeten.

De voorstelling is geschikt voor alle kinderen vanaf 4 tot ongeveer 10 jaar, en natuurlijk voor hun ouders en/of verzorgers.

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Aires Hovens

Al zo lang als ik me kan herinneren sta ik het allerliefste op het podium. Ik vind het fantastisch om de betovering en magie te zien weerkaatsen in de ogen van een enthousiast publiek. Er is niks mooiers dan andere mensen, een mooie tijd te bezorgen waardoor ze hun zorgen even kunnen vergeten en hun dagelijks leven even heel ver weg voelt. En ze zich in een sprookje bevinden.

Het entertainen van mensen zat er altijd al in!
In de afgelopen jaren heb ik al veel ervaring opgedaan in de entertainment business: ik verzorgde het entertainment in verschillende grote attractieparken en op grote campings door het hele land. Ik weet daardoor wat wel en niet werkt in de wereld van entertainment .

Ik heb lange tijd gewerkt als kinder entertainer op campings en in parken daardoor heb ik me gespecialiseerd in het entertainen van kinderen

Het entertainen van mensen had mij al vroeg in haar greep.
Ik kon de passie omhoog voelen borrelen toen ik vroeger vaak met mijn moeder naar het theater ging. Dat wilde ik ook optreden, op het podium! ook het vaak bezoeken van kinds af aan en het later werken in de Efteling en het Land van Ooit heeft mij in sprookjes doen geloven. zelf hield ik altijd al van magie en illusie. Als ik dit alles ooit toch kon combineren……..

Een lang gekoesterde wens een eigen kindervoorstelling.
Na wat omzwervingen besloot ik begin 2016 vol te gaan voor mijn droom: een eigen, theatervoorstelling. Maar niet zo maar een, het moest er een zijn die zowel sprookjesachtig, vrolijk, interactief, spannend, mysterieus was, maar ook een vleugje magie in zich had. Ik ben gaan zitten met een paar zeer getalenteerde mensen. En samen met hen heb ik de sprookjesachtige, vrolijke voorstelling, met magische elementen Op zoek naar de Schat gemaakt.

Het schitterende, unieke verhaal, waar ik op zoek ga naar de schat. Het spreekt alle kinderen aan die er van dromen om te kunnen toveren.

Bezoekers van mijn shows vinden mij een toegankelijk en professionele, allround entertainer die moeiteloos het publiek weet mee te nemen in zijn wonderlijke, unieke acts. Een groter compliment kan je mij niet geven.

In samenwerking met regisseuse petra kagchelland maakte ik de kindervoorstelling Op zoek naar de schat, Die in première ging op 7 januari 2018 in Theater Perron-3 te Rosmalen.  

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

Recensies


door D. van de Vaart op 21 mei 2019 04:19
Wat een geweldige show! Kids hebben genoten.
door Trudy van Delft op 21 mei 2019 04:07
Zondag naar de show in Rosmalen geweest \'Op zoek naar de schat\' We hebben genoten. Alle kinderen zaten op een gegeven moment op het puntje van hun stoel. We hadden er 2 mee in leeftijd van 6 t\/m 8 jaar en ze hebben een hebben een erg leuke middag gehad.

Laatste recensies


Tags


Delen