Aires de Boekengoochelaar (voor bibliotheken)


Aires de Boekengoochelaar is speciaal geschreven voor bibliotheken en boekenwinkels.

In de voorstelling worden kinderen op een speelse en magische manier enthousiast om naar de bieb te komen en boeken te lezen.

Er worden een aantal boeken in het zonnetje gezet (dit waren boeken van de kinderjury 2023)

Oom Onkruid

Bob Popcorn

Tik Tok Hack

Gamebook Schaduwkraai

Maar mocht u nog andere boeken in de spotlight willen zetten, is dit uiteraard ook mogelijk!

Er wordt bij ieder boek een passende truc gedaan en op een leuke of spannende manier over het boek verteld. Hiermee maken we de kinderen enthousiast om de boeken te lezen.

Daarnaast helpt de voorstelling ook om kinderen wegwijs te maken in de bibliotheek. Zo wordt er bijvoorbeeld een mentalisme-act gedaan met pictogrammen van de boeken in de bibliotheek.

Het is een leuke interactieve, magische en vrolijke voorstelling, perfect om gezellig veel kinderen uit te nodigen in uw Bibliotheek.

Uit eerdere voorstellingen is gebleken dat de boeken die naar voren kwamen ook daadwerkelijk sneller door de kinderen werden meegenomen!

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

 

Over Aires Hovens

  • Aires zit al meer dan 15 jaar in het vak, eerst als entertainer bij parken zoals bijvoorbeeld Landal GreenParks en Slagharen.

Daarna als illusionist in binnen en buitenland, bijvoorbeeld in Wintercircus Utrecht en het Nationaal staatscircus circus Hongarije.

Maar op den duur maakt hij de keuze, om een echte theatervoorstelling voor kinderen te maken. Maar ook kindershows voor theaters, bedrijven, scholen en bibliotheken. Dit omdat in kinderthetaer echt zijn passie ligt.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;