Een huisstofmijtmonster in mijn toverkamer. (Kinderboekenweek 2023)


Het huisstofmijtmonster in mijn toverkamer.  Kinderboekenweek 2023  

Aires houdt van alles wat met toveren te maken heeft. Hij heeft ook zijn hele slaapkamer vol staan met een grote verzameling toverspullen. Als hij door zijn verzameling heen gaat vindt hij een vreemd potje. Hij maakt het potje open en tot zijn grote schrik gebeurd er iets verschrikkelijks. Het huisstofmijtmonster wordt wakker.  

Aires weet niet wat hij moet doen, hij wil geen huisstofmijtmonster in huis. Gelukkig krijgt Aires hulp uit onverwachte hoek. Samen met de kinderen en de oude tovenaar probeert hij de het huisstofmijtmonster weg te toveren voodat zijn moeder thuiskomt.

Gedurende deze voorstelling is iedereen getuige van de meest wonderlijke dingen vliegende tafels, pannen die tot leven komen, toverboeken die spontaan in brand vliegen en bloemen die verschijnen uit het niets.

(Bij deze voorstelling nemen we geen echte huisstofmijtmonsters mee😊)

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

 

Over Aires Hovens

  • Aires zit al meer dan 15 jaar in het vak, eerst als entertainer bij parken zoals bijvoorbeeld Landal GreenParks en Slagharen.

Daarna als illusionist in binnen en buitenland, bijvoorbeeld in Wintercircus Utrecht en het Nationaal staatscircus circus Hongarije.

Maar op den duur maakt hij de keuze, om een echte theatervoorstelling voor kinderen te maken. Maar ook kindershows voor theaters, bedrijven, scholen en bibliotheken. Dit omdat in kinderthetaer echt zijn passie ligt.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;