De Beroepstovenaar


Aires heeft geen flauw idee wat hij wil gaan worden. Misschien wel een stoere leeuwentemmer of politieagent? Of zal hij een kok worden? Dan kan hij de hele dag lekkere dingen maken (en eten). Of een astronaut! Zelf vliegen naar de maan, dat lijkt hem ook wel gaaf. 

Aires vindt het allemaal maar moeilijk en hij komt er zelf niet uit. Er zijn ook zo veel dingen om uit te kiezen! Dat kan hij niet alleen. Met hulp van de kinderen probeert hij te zoeken wat het beste bij hem past. En dan eindelijk weten ze het..

Hij wil een tovenaar worden! 

Maar om tovenaar te worden moet je wel veel toverboeken lezen. Gelukkig krijgt hij hulp van een oude tovenaar. Opdracht na opdracht groeit Aires zijn zelfvertrouwen. En samen met de kinderen weet hij de meest moeilijke opdrachten van de tovenaar te vervullen. 

Zal het Aires lukken om zijn droom te verwezenlijken en een echte tovenaar te worden?

Speciaal voor kinderen van 4 tot 9 jaar.

Deze interactieve, sprookjesachtige en magische show is bijzonder geschikt voor scholen, BSO’s, en bibliotheken.

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

 

Vul een datum in voor de activiteit.

Over Kindervoorstelling.com.

Kindervoorstelling.com is een theatergezelschap met een specialisme in het produceren en uitvoeren van kindervoorstellingen. Aires Hovens speelt voorstellingen die in spelen op de fantasie en de verbeelding van het kind.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

Recensies


door sbo SAM op 29 november 2021 09:48
Leerlingen hebben echt genoten van de voorstelling. Ze waren betrokken en de afwisseling tussen verbaal en visueel was prima.
door Basisschool de mijlpaal op 15 oktober 2021 06:58
Het was een vrolijke voorstelling. De kinderen werden betrokken bij de voorstelling, ze waren heel enthousiast en verbaasd over alles wat er gebeurde. Het stukje in het midden met de fles in de zak duurde net iets te lang waardoor sommige kinderen hun interesse verloren, dit werd daarna weer super goed opgepakt door Aires. Al met al helemaal tevreden als school.
;