De beroepstovenaar


Aires heeft geen flauw idee wat hij wil gaan worden. Misschien wel een stoere leeuwentemmer of politieagent? Of zal hij een kok worden? Dan kan hij de hele dag lekkere dingen maken (en eten). Of een astronaut! Zelf vliegen naar de maan, dat lijkt hem ook wel gaaf. 

Aires vindt het allemaal maar moeilijk en hij komt er zelf niet uit. Er zijn ook zo veel dingen om uit te kiezen! Dat kan hij niet alleen. Met hulp van de kinderen probeert hij te zoeken wat het beste bij hem past. En dan eindelijk weten ze het..

Hij wil een tovenaar worden! 

Maar om tovenaar te worden moet je wel veel toverboeken lezen. Gelukkig krijgt hij hulp van een oude tovenaar. Opdracht na opdracht groeit Aires zijn zelfvertrouwen. En samen met de kinderen weet hij de meest moeilijke opdrachten van de tovenaar te vervullen. 

Zal het Aires lukken om zijn droom te verwezenlijken en een echte tovenaar te worden?

Speciaal voor kinderen van 4 tot 9 jaar.

Deze interactieve, sprookjesachtige en magische show is bijzonder geschikt voor scholen, BSO’s, en bibliotheken.

H&R Producties kinderentertainment

Onze voorstellingen zijn vooral geschikt voor de onderbouw. Ons specialisatie ligt in de leeftijd bij kinderen van 4 tot 9 jaar.

  • Bijvoorbeeld kindervoorstelling De tovenaarsleerling  Een voorstelling met wonderlijke dingen als, Vliegende tafels, levende pannen, toverboeken die spontaan in brand vliegen en bloemen die verschijnen uit het niets.
  • Denk aan een Sinterklaasvoorstelling Aires en het boek van Sinterklaas, waar door een boef alle letters uit het boek van sinterklaas gestolen worden;
  • En een voorstelling in het thema van de Kinderboekenweek. Het thema dit jaar is gi ga groen. De voorstelling heet De brandnetelheks. In de voorstelling neemt neemt Aires het, samen met de kinderen, op tegen de brandnetelheks.

Over Aires

Aires zit al meer dan 15 jaar in het vak, eerst als entertainer bij parken zoals bijvoorbeeld Landal GreenParks en Slagharen.

Daarna als illusionist in binnen en buitenland, bijvoorbeeld in Wintercircus Utrecht en het Nationaal staatscircus circus Hongarije.

Maar op den duur maakt hij de keuze, om een echte theatervoorstelling voor kinderen te maken. Maar ook kindershows voor bedrijven, scholen en bibliotheken. Dit omdat in kinderentertainment echt zijn passie ligt.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

Recensies


door sbo SAM op 29 november 2021 09:48
Leerlingen hebben echt genoten van de voorstelling. Ze waren betrokken en de afwisseling tussen verbaal en visueel was prima.
door Basisschool de mijlpaal op 15 oktober 2021 06:58
Het was een vrolijke voorstelling. De kinderen werden betrokken bij de voorstelling, ze waren heel enthousiast en verbaasd over alles wat er gebeurde. Het stukje in het midden met de fles in de zak duurde net iets te lang waardoor sommige kinderen hun interesse verloren, dit werd daarna weer super goed opgepakt door Aires. Al met al helemaal tevreden als school.
;