Op zoek naar de schat


 De magische kindervoorstelling “Op zoek naar de schat”

In de sprookjesachtige kindervoorstelling Op zoek  naar de Schat staat het thema zelfvertrouwen centraal. Dit thema loopt dan ook als een rode draad door de gehele voorstelling heen. Aires is een jonge tovenaarsleerling die moeite heeft om de opdrachten van de oude tovenaar te vervullen. Maar opdracht na opdracht, groeit zijn zelfvertrouwen in zichzelf, en samen met de kinderen weet hij de meest moeilijke opdrachten van de tovenaar te vervullen.

Aires en de kinderen groeien als het ware mee door het sprookje, en door de hele voorstelling heen krijgen zij opdrachten die zij moeten vervullen, die gemaakt zijn om ze te laten realiseren dat de ware schat in hun zelf ligt. Niet in geld. Niet in diamanten of edelstenen. Maar in hunzelf. Als zij maar genoeg overtuigd zijn van zichzelf, dan hebben zij de échte schat in handen.

Synopsis

Op een dag vindt Aires een geheimzinnige schatkaart. Hij besluit de schatkaart te volgen. De kaart leidt hem naar de diepe en donkere hoeken van het bos waar de oude tovenaar woont. Tot zijn grote verrassing vertelt de oude tovenaar hem dat Aires zelf ook een echte tovenaar kan worden. Maar dat kan alleen als Aires dat écht wilt…. Zal het Aires lukken alle opdrachten van de tovenaar uit te voeren, genoeg in zichzelf te geloven en de schat in zichzelf te vinden?

 

Kindervoorstelling Op zoek naar de schat 

voor kinderen van 4 tot 9 jaar | Duur voorstelling 50 minuten.

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

Aires Hovens

Al zo lang als ik me kan herinneren sta ik het allerliefste op het podium. Ik vind het fantastisch om de betovering en magie te zien weerkaatsen in de ogen van een enthousiast publiek. Er is niks mooiers dan andere mensen, een mooie tijd te bezorgen waardoor ze hun zorgen even kunnen vergeten en hun dagelijks leven even heel ver weg voelt. En ze zich in een sprookje bevinden.

Het entertainen van mensen zat er altijd al in!
In de afgelopen jaren heb ik al veel ervaring opgedaan in de entertainment business: ik verzorgde het entertainment in verschillende grote attractieparken en op grote campings door het hele land. Ik weet daardoor wat wel en niet werkt in de wereld van entertainment .

Ik heb lange tijd gewerkt als kinder entertainer op campings en in parken daardoor heb ik me gespecialiseerd in het entertainen van kinderen

Het entertainen van mensen had mij al vroeg in haar greep.
Ik kon de passie omhoog voelen borrelen toen ik vroeger vaak met mijn moeder naar het theater ging. Dat wilde ik ook optreden, op het podium! ook het vaak bezoeken van kinds af aan en het later werken in de Efteling en het Land van Ooit heeft mij in sprookjes doen geloven. zelf hield ik altijd al van magie en illusie. Als ik dit alles ooit toch kon combineren……..

Een lang gekoesterde wens een eigen kindervoorstelling.
Na wat omzwervingen besloot ik begin 2016 vol te gaan voor mijn droom: een eigen, theatervoorstelling. Maar niet zo maar een, het moest er een zijn die zowel sprookjesachtig, vrolijk, interactief, spannend, mysterieus was, maar ook een vleugje magie in zich had. Ik ben gaan zitten met een paar zeer getalenteerde mensen. En samen met hen heb ik de sprookjesachtige, vrolijke voorstelling, met magische elementen Op zoek naar de Schat gemaakt.

Het schitterende, unieke verhaal, waar ik op zoek ga naar de schat. Het spreekt alle kinderen aan die er van dromen om te kunnen toveren.

Bezoekers van mijn shows vinden mij een toegankelijk en professionele, allround entertainer die moeiteloos het publiek weet mee te nemen in zijn wonderlijke, unieke acts. Een groter compliment kan je mij niet geven.

In samenwerking met regisseuse petra kagchelland maakte ik de kindervoorstelling Op zoek naar de schat, Die in première ging op 7 januari 2018 in Theater Perron-3 te Rosmalen.  

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie!