Aires en het boek van Sinterklaas


Aires en het boek van Sinterklaas
Aires en de kinderen wachten op de komst van Sinterklaas. Maar er is iets mis! In deze Sinterklaasshow wachten Aires en de kinderen op de komst van Sinterklaas. Maar er is iets mis! Een gemene boef heeft alle letters uit het boek van sinterklaas gestolen, om zelf alle cadeaus te krijgen.

Maar… opeens krijgt hij hulp uit onverwachte hoek! Samen met de kinderen probeert Aires de letters terug te toveren, zodat iedereen dit jaar toch nog cadeaus krijgt. Deze voorstelling is een magisch, interactief voorprogramma voor de komst van Sinterklaas.

(Maar de Sinterklaasshow  kan natuurlijk ook zonder dat de Sint komt).

Duur: 1 x 45 minuten
Inclusief: geluid tot 200 personen en decor      

 

Contactformulier

Vul het onderstaande formulier in om contact op te nemen met de artiest. Je kunt normaal gesproken binnen enkele dagen een reactie verwachten.

 

Over Aires Hovens

  • Aires zit al meer dan 15 jaar in het vak, eerst als entertainer bij parken zoals bijvoorbeeld Landal GreenParks en Slagharen.

Daarna als illusionist in binnen en buitenland, bijvoorbeeld in Wintercircus Utrecht en het Nationaal staatscircus circus Hongarije.

Maar op den duur maakt hij de keuze, om een echte theatervoorstelling voor kinderen te maken. Maar ook kindershows voor theaters, bedrijven, scholen en bibliotheken. Dit omdat in kinderthetaer echt zijn passie ligt.

Laat de artiest weten wat je van de voorstelling vond en schrijf een recensie! 

;