Aires Hovens

Aires Hovens

Al zo lang als ik me kan herinneren sta ik het allerliefste op het podium. Ik vind het fantastisch om de betovering en magie te zien weerkaatsen in de ogen van een enthousiast publiek. Er is niks mooiers dan andere mensen, een mooie tijd te bezorgen waardoor ze hun zorgen even kunnen vergeten en hun dagelijks leven even heel ver weg voelt. En ze zich in een sprookje bevinden.

Het entertainen van mensen zat er altijd al in!
In de afgelopen jaren heb ik al veel ervaring opgedaan in de entertainment business: ik verzorgde het entertainment in verschillende grote attractieparken en op grote campings door het hele land. Ik weet daardoor wat wel en niet werkt in de wereld van entertainment .

Ik heb lange tijd gewerkt als kinder entertainer op campings en in parken daardoor heb ik me gespecialiseerd in het entertainen van kinderen

Het entertainen van mensen had mij al vroeg in haar greep.
Ik kon de passie omhoog voelen borrelen toen ik vroeger vaak met mijn moeder naar het theater ging. Dat wilde ik ook optreden, op het podium! ook het vaak bezoeken van kinds af aan en het later werken in de Efteling en het Land van Ooit heeft mij in sprookjes doen geloven. zelf hield ik altijd al van magie en illusie. Als ik dit alles ooit toch kon combineren……..

Een lang gekoesterde wens een eigen kindervoorstelling.
Na wat omzwervingen besloot ik begin 2016 vol te gaan voor mijn droom: een eigen, theatervoorstelling. Maar niet zo maar een, het moest er een zijn die zowel sprookjesachtig, vrolijk, interactief, spannend, mysterieus was, maar ook een vleugje magie in zich had. Ik ben gaan zitten met een paar zeer getalenteerde mensen. En samen met hen heb ik de sprookjesachtige, vrolijke voorstelling, met magische elementen Op zoek naar de Schat gemaakt.

Het schitterende, unieke verhaal, waar ik op zoek ga naar de schat. Het spreekt alle kinderen aan die er van dromen om te kunnen toveren.

Bezoekers van mijn shows vinden mij een toegankelijk en professionele, allround entertainer die moeiteloos het publiek weet mee te nemen in zijn wonderlijke, unieke acts. Een groter compliment kan je mij niet geven.

In samenwerking met regisseuse petra kagchelland maakte ik de kindervoorstelling Op zoek naar de schat, Die in première ging op 7 januari 2018 in Theater Perron-3 te Rosmalen.  

2 voorstellingen gevonden van Aires Hovens

Sinterklaasshow - Aires en het boek van Sinterklaas

Aires en het boek van Sinterklaas

Aires Hovens
3 tot 8 jaar
€ 400 tot € 500
Groningen
Sinterklaasshow
Kindervoorstelling - Op zoek naar de schat

Op zoek naar de schat

Aires Hovens
4 tot 9 jaar
€ 950 tot € 1.000
Groningen
Kindervoorstelling