Wies Niest

Wies Niest

Wies Niest

Wies is ziek, ze moet van haar moeder de hele dag in bed blijven. Saai! Ze duikt in een spannend boek. Hatsjie! Ze niest enplotseling staan er cowboys en ballerina's te dansen in haar kamer.

Is het een droom?! Is het de koorts?!

Niezend en dansend beleeft ze een avontuur!

Wies Niest is een educatieve, interactieve, muzikale en laagdrempelige voorstelling over dans. Van klassiek tot hiphop, van het Wilde Westen tot aan China!

Reis niezend en dansend de wereld rond met Wies.


Categorie: Kindervoorstelling
Deze voorstelling is een familievoorstelling
Prijscategorie: €200 – €500
Duur voorstelling: 40 minuten
Speelvlak: 4 X 3 X 2
Lesmateriaal: Ja
Ja ik schrijf me in voor de nieuwsbrief en ontvang tweemaandelijks de laatste nieuwtjes, acties en aanbiedingen over Kindertheater.
  

Marianne van Houten is afgestudeerd zangeres en werkt als professioneel zangeres, actrice, decent en theatermaker.

  
door op 24-01-2014 18:51:42

Wij hebben genoten van de voorstelling "Wies niest" De voorstelling was interactief en de kinderen konden volop mee dansen op verschillende stijlen muziek.Dat vonden ze geweldig! Mijn collega's en ik hebben de hele voorstelling met een glimlach om onze monden gezeten. Het was een feest om te zien.De spelers deden het met heel veel enthousiasme en waren erg professioneel. We konden merken dat ze het gewend waren om voor kleuters te spelen.Er was ook veel ruimte voor de kinderen om te reageren en dat deden ze dan ook volop! Kortom:Een voorstelling die je gezien moet hebben!Zeker aan te raden voor groep 1 tot en met 4 op een basisschool! Noor van Geel Karin Esman juffen van groep 1 en 2 O.B.S. Jules Verne, Utrecht