KRRRROKODILLENTRANEN

KRRRROKODILLENTRANEN

De nieuwe voorstelling van kindertheater KABOEM! tijdens de Nationale Voorleesdagen. Geschreven en bewerkt naar het prentenboek van het jaar: Krrrr...okodil!

Wat een ondeugende krokodil! Het allerleukste vindt hij om andere dieren enorm te laten schrikken. Heel zachtjes komt hij steeds dichterbij, en dan... HAP! bijt ie in je bil. Mevrouw Ooievaar is helemaal van slag en diep beledigd. Ook de andere dieren pikken het niet langer. Niemand wil nog met krokodil spelen. Hij voelt zich helemaal alleen en huilt dikke krokodilletranen. Dan bijt er plotseling iemand in zijn krokodillebillen...

Het verhaal speelt zich af in een mooi decor van water en oever. Afwisselend verschijnen alle dieren ten tonele.Toneel en poppenspel wisselen elkaar af. Tussendoor is er muziek en natuurlijk krijgen de kinderen volop de kans om mee te doen.


Categorie: Kindervoorstelling
Leeftijdscategorie: 2 – 7
Prijscategorie: €375 – €475
Duur voorstelling: 40 minuten
Speelvlak: 5 X 4 X 2.5
Lesmateriaal: Ja
Ja ik schrijf me in voor de nieuwsbrief en ontvang tweemaandelijks de laatste nieuwtjes, acties en aanbiedingen over Kindertheater.
  

Wij zijn Judit en Stefan van Kindertheater Kaboem. Wij spelen kindervoorstellingen op lokatie.

Judit geeft theaterworkshops op scholen en BSO's. Stefan schrijft en illustreert kinderboeken.

 

Elk jaar maken wij een voorstelling voor de nationale voorleesdagen en voor de kinderboekenweek, Daarnaast hebben we een sinterklaasvoorstelling en een kerstvoorstelling, gebaseerd op het kerstverhaal.

Verder werken wij aan eigen voorstellingen, gebaseerd op de kinderboeken van Stefan.