Zweet

Zweet

Vier hardwerkende vrienden vinden tijdens hun werk een schat: 27 miljoen!

Elk van hen heeft een doel met het geld: eindelijk hun droom verwezelijken. Hun vriendschap maakt plotseling plaats voor hebzucht en jaloezie. Totdat één van de vrienden besluit: nu is het genoeg! Maar heiligt het doel de middelen? En is er een weg terug?

Een intrigerende voorstelling die de toeschouwers meeneemt langs vriendschap, vreugde, afgunst en vergeving.

 


Categorie: Kindervoorstelling
Leeftijdscategorie: 9 – 16
Prijscategorie: €600 – €750
Duur voorstelling: 60 minuten
Speelvlak: 7 X 9 X 4
Lesmateriaal: Ja
Ja ik schrijf me in voor de nieuwsbrief en ontvang tweemaandelijks de laatste nieuwtjes, acties en aanbiedingen over Kindertheater.
  

De Twee Heeren maken professioneel theater voor kinderen.

Hoe is de groep eigenlijk ontstaan?

Theatergroep de Twee Heeren bestaat al ruim zestien jaar. Zoals wel vaker bij theatergroepen is de “officiële oprichtingsdatum” onbekend, want er waren al initiatieven op theatergebied voordat de naam “De Twee Heeren” daaraan gegeven werd.

De Twee Heeren is vastgelegd als stichting, maar de groepsleden hebben bijna allemaal een baan naast hun theaterwerkzaamheden. Dit heeft als gevolg dat het altijd woekeren is met de tijd. Wanneer er een nieuwe voorstelling gemaakt moet worden is er minder tijd om op te treden. Wanneer de repetities klaar zijn, willen De Twee Heeren niets liever dan veel optreden, desnoods drie keer op een dag. Kortom, de motivatie is zeer hoog!