Nog lang niet naar bed!

Nog lang niet naar bed!

Hoera! Een logeerpartijtje! Jet mag vanavond bij haar beste vriendinnetje Pip logeren. Maar als ze dan ineens van mama naar bed moeten is de pret voorbij…. Pip en Jet maken een plannetje. Ze spreken af om de hele nacht wakker te blijven. Want als je slaapt mis je misschien wel allerlei spannende avonturen! Maar hoe blijf je nou wakker als je toch best een beetje moe bent? Ze besluiten elkaar verhalen te gaan vertellen. Hun fantasie komt tot leven en ze worden de hoofdrolspelers van hun zelf bedachte verhalen. Lukt het Pip en Jet de hele nacht wakker te blijven?

Een vrolijke, fantasie volle, interactieve voorstelling met pakkende liedjes!

 “Nog lang niet naar bed” wordt gespeeld door Saskia Egtberts en Barbara de Wit. Beiden professionele afgestudeerde actrices/zangeressen met ruim 10 jaar theater ervaring. Zij worden begeleidt door de gitarist Robin Scherpen, afgestudeerd aan Conservatorium Zwolle. Hij tourde 2 jaar als gitarist in de theatervoorstellingen van Herman Van Veen.

Www.noglangnietnaarbed.nl 

 


Categorie: Kindervoorstelling
Leeftijdscategorie: 3 – 8
Prijscategorie: €400 – €1000
Duur voorstelling: 50 minuten
Lesmateriaal: Nee
Ja ik schrijf me in voor de nieuwsbrief en ontvang tweemaandelijks de laatste nieuwtjes, acties en aanbiedingen over Kindertheater.
  

“Nog lang niet naar bed” wordt gespeeld door Saskia Egtberts en Barbara de Wit. Beiden professionele afgestudeerde actrices/zangeressen met ruim 10 jaar theater ervaring. Zij worden live begeleidt door gitarist/zanger Robin Scherpen, afgestudeerd aan Conservatorium Zwolle. Hij tourde 2 jaar als gitarist in de theatervoorstellingen van Herman Van Veen.